Droeftoeters: Vrouw van Dr. Phil komt met onthullend boek

zaterdag 25 april 2009

Vrouw van Dr. Phil komt met onthullend boek

De man weet op bijna alle problemen raad als het op zijn gasten aankomt, maar in zijn eigen leven lijkt het steeds slechter te gaan. Momenteel is hij verwikkeld in een vechtscheiding en het ziet er niet naar uit dat het snel zal overgaan.

Hij probeert zijn ex-vrouw nu onder druk te zetten, zodat ze een schandaalboek over hem niet zou publiceren. Op televisie kan je met alle problemen en vragen steeds bij Dr. Phil terecht. In zijn eigen leven lijkt het iets minder te lukken om alles op te lossen. Zijn ex-vrouw Robin heeft namelijk plannen om een onthullend boek te publiceren over hun voorbije huwelijk. En naar verluidt ziet het er niet zo goed uit voor Dr. Phil.

Als ze beslist om het boek uit te geven, dan loopt ze 200 miljoen dollar mis die ze normaal zou krijgen na de verdeling van de goederen. Hij beloofde haar zelfs drie miljoen op voorhand als ze alles laat vallen. Toch lijkt Robin nog te twijfelen, want ze beseft dat ze met het manuscript ook een goudmijn in handen heeft.

“In het boek onthult Robin alle details over Phils slippertjes. Ze vertelt hoe hij haar al van in het begin van hun huwelijk bedroog en hoe ze eigenlijk al na zes maanden wilde scheiden”, vertelt een vriend van Robin. Toch besloten ze om met elkaars fouten te leren leven, maar blijkbaar is de maat nu vol. Het spreekt voor zich dat Dr. Phil helemaal niet blij is met dat boek. Hij probeert er dan ook alles aan te doen om te verhinderen dat het uitgegeven wordt.

Geen opmerkingen: