Droeftoeters: Raffaela betrapt in een Parenclub?

dinsdag 12 augustus 2008

Raffaela betrapt in een Parenclub?

De Idols winnares lijkt op deze foto's haar heil elders te zoeken, ze kan goed zingen, en dit soort carrieremoves lijken mij niet echt nodig.

Volgens insiders betreffen het foto's van een feestje wat haar vriend organiseerde in zijn kroeg.

Het shirtje wat de beste droeftoeter aanheeft kan in ieder geval echt niet!


(via VKmag)

2 opmerkingen:

Bekend Naakt zei

Echt een standaard sletje, die Raffaela.

Croose Hackle zei

Elite Paren is niet zomaar een online parenclub, maar een spannende nieuwe manier om met de leukste, interessantste en mooiste mensen in contact te komen. Of je nu op zoek bent naar een discrete website waar je op een veilige manier aan partnerruil kunt doen, of waar je koppel zoekt koppel, of koppel zoekt man kan vinden, of dat je eens wilt ervaren wat swingers voor elkaar doen als het licht uitgaat, Elite Paren is de ideale plaats om op een discrete en volledig anonieme manier je stoutste fantasieën waar te maken, of om gewoon een spannend afspraakje te vinden, als je dat liever hebt.
Om dit te kunnen doen, biedt Elite Paren een online platform waar mensen gesprekken met andere bezoekers kunnen voeren, via mail, skype, chat en videochat. Discretie is hierbij gegarandeerd, aangezien je altijd de keuze krijgt om anoniem te blijven, maar ook om jezelf te onthullen, als je dat spannend vindt. Om te beginnen zal je profielfoto enkel getoond worden wanneer je een verzoek om contact te maken goedkeurt, en niet eerder. Op deze manier kan je altijd bepalen wie weetdat je online bent, en wie niet.