Droeftoeters: Droeftoeter van jaar 2007: Dries Roelvink!

maandag 24 december 2007

Droeftoeter van jaar 2007: Dries Roelvink!


Zonder twijfel is de droeftoeter van het jaar 2007 Dries Roelvink, deze wannabe poepte er bij elke scheet die hem dwarszat een persbericht uit om in de spotlight te komen. Hij droomde van een groots gelanceerd concert in Ahoy en een succesvolle film. Zijn enige succes is een klein hitje met dank aan een spotje van de ANWB, die gelukkig ook op het laatste moment 1500 bestelde kaartjes voor zijn concert terugtrokken zodat zijn kaartenhuis alweer instortte. Geen Ahoy voor Dries.

Te pas en te onpas vertelt Dries op de campingzender dat zijn huwelijk een farce is. In het BNN programma spuiten en slikken hing Dries heel stoer een gladjakkerverhaaltje op hoe hij een bruid op haar bruiloft te grazen nam om er vervolgens heel zielig zijn excuses over aan te bieden.

We kunnen enkel hopen dat zijn narcistische cinematografische hoogstandje “I Love Dries” een evengroot succes wordt als zijn spetterende optreden in Ahoy. Voor deze film heeft Dries niemand minder dan Tom Six, Peter Beentjes en deelnemers van het SBS programma ‘de afvallers’ weten aan te trekken. Met zo’n all-star cast kan het niet anders dan de IMDB rating door het dak gaat.

Dries je bent zeker de droeftoeter van het jaar 2007 en waarschijnlijk ding je ook zonder pardon mee naar die van 2008!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi, ben je misschien geïnteresseerd in een linkruil? Laat het me maar even weten in mijn comments. Dit is mijn site: http://belangrijknieuws.blogspot.com