Droeftoeters: Pamela Anderson strand striptease

dinsdag 18 september 2007

Pamela Anderson strand striptease

Pamela Anderson was in haar strandhuis in Malibu. Deze dame heeft het geluk dat 2 engerds in de vorm van Tommy Lee en Kid Rock om haar vechten, ze verwerkt dat even met een cocktail in de zon.


Geen slechte Ass voor een dame van haar leeftijd, helaas staat ze ramvol met smakeloze tatoeages.Maagdelijk wit, zoals het hoort.Geen idee wie deze stumper is, maar we kunnen we raden wat voor type het is. weet Hans Klok hier wel van?Pam hiet vast met een fruitcocktail sans alcohol.Ga toch eens zitten mens! Nee we houden het wat mij betreft bij Baywatch en die home-made familiefilm die ze samen met Tommy Lee maakte....


1 opmerking:

Anoniem zei

Hey!

Helaas konden we geen e-mail adres op je blog vinden, vandaar dat we zo vrij zijn geweest om gebruik te maken van het reactiesysteem op je site. Onze excuses daarvoor.

Momenteel zijn we bezig met het adverteren van een video campagne voor Discovery Channel. Om die reden zijn we zeer geïnteresseerd in het kopen van een stukje advertentieruimte op jouw blog!

Het gaat om een coole video om het nieuwe seizoen van Ultimate Survival te promoten, het programma dat vanaf 10 oktober aanstaande van start zal gaan in Nederland.

Het is erg simpel om deze video op jouw blog te plaatsen en… daarvoor geld te ontvangen! Wij geven jou een standaard video om te plaatsen op jouw site en voor elke keer dat de video bekeken wordt verdien je $ 0,05. De campagne is reeds van start gegaan en de video is te downloaden via de volgende link:

http://console.unrulymedia.com/publisher/video/signup?xname=private

(Eerst dien je jezelf te registeren bij ons Wildfire Network – dit is gratis)

Geef een ons gil als je nog vragen hebt. We zouden je graag aan boord hebben voor het verspreiden van deze campagne.

Vriendelijke groeten,

Yvonne Smeets
Email: Yvonne@unrulymedia.com