Droeftoeters: Natasia is een attention whore

dinsdag 4 september 2007

Natasia is een attention whoreNatasia Blank heet ze volledig en het is een verschrikkelijk mens van de bovenste plank. Na eerst haar kinderen, van wie ze oh zoveel houdt, in de steek te laten om 'rijk' te worden in John de Mol's De Gouden Kooi.Natasia is echt van het kaliber dat zo weinig mogelijk aandacht moet krijgen, helaas is een behoorlijk deel van de Nederlandse bevolking van hetzelfde Allooi. Hoe hersenloos ben je als je als moeder van een bende koters, van meerdere vaders waarschijnlijk, zoals de afbeelding hierboven op tv verschijnt?

Een citaat van een van haar buren:

'Toevallig ken ik Natasia omdat ze bij me in de buurt heeft gewoond. Laat ik het zo zeggen het is geen actrice, maar een uitkeringstrekker die in haar leven nog nooit gewerkt heeft, altijd met zichzelf bezig tot diep in de nacht uitgaan en een vechtersbaas, zocht overal wat achter, en schold mensen uit die voor haar klaar stonden, maar later het aard van het beestje door hadden. Helaas in die buurt is het doorspekt met dat soort aso's ik zou er geen ruchtbaarheid meer aangeven, die mensen en helaas ook die kinderen, zijn er nou eenmaal in de wereld.' In hoeverre dit de waardheid is weet ik ook niet, maar het klinkt mij allemaal niet onwaarschijnlijk in de oren.

Gisteren wist ze het nieuws al te halen omdat ze een boek ging schrijven, helaas weten haar fans waarschijnlijk niet wat boeken zijn of zijn boeken voor hen wat kryptoniet is voor Superman. Het is erg treurig dat een ras-stumper als Robert Jensen dit soort mensen uberhaupt nog aandacht geven. Wat een rolmodel. Mensen die uit de Goudenkooi zijn gestapt of gedonderd hebben er een handje van om op wat voor manier dan ook hun verlies te compenseren. Haar vriend heeft haar -terecht- verlaten, maar ze is er nu al weer bovenop, want ze heeft een hele rijke miljonair aan de haak geslagen. Tjeerd moet ie heten. Ik denk dat Tjeerd van het kaliber is dat of verzint dat ie centen heeft of dat ie zelfs helemaal niet bestaat.

Erik die eerder al op eigen initiatief de Gouden Kooi verliet, heeft naar eigen zeggen bij Holland Casino 25.000 euro gewonnen. Hiermee staat zijn verlies van 10.000 wat minder lullig, ik geloof er niets van.

Ik hoop van harte dat deze dame uit de schijnwerpers verdwijnt en door de tegenvallende resultaten van haar via Leen van Frisia gefinancierde boekje zich van een rots werpt. Het zou niet leuk zijn voor haar Kids, maar uiteindelijk zijn ze beter af.

Geen opmerkingen: