Droeftoeters: Keith Richards eet sigaretten

dinsdag 28 augustus 2007

Keith Richards eet sigarettenDe Rolling Stone Keith Richards laat ons nimmer in de steek, nadat hij uit een boom viel toen hij kokosnoten aan het plukken was heeft hij bekend dat hij de as van zijn overleden vader heeft opgesnoven. Nu loopt het allemaal niet zo lekker meer met de tours van de halfdode rockers, de mensen kennen het allemaal wel, en hoewel Mick nog steeds jonge dametjes aan zijn slachtand rijgt, kennen zijn reportoire nu wel.

Tijd voor wat controverse dacht Keith! Tijdens een optreden in Londen afgelopen zondag at hij een sigaret op. Eerder die week had deze rock-zombie al een podium rookverbod aan zijn laars gelapt en de beste man vond het nodig om er nogmaals de draak mee te steken. Groot gelijk Keith, roken is gewoon smerig, maar Keith is wel Keith.

Anorexia-freaks opgelet, let even op het lijntje van Keith, veel dunner worden ze niet. Ik zie de aandelen van Phillip Morris weer door het dak gaan, heel lijnend Nederland aan het Keith dieet, want laten we eerlijk zijn. Die lispelende dorpstrut van een Sonja Bakker zijn we meer dan beu!


Geen opmerkingen: