Droeftoeters: Heroes: Hayden Panattiere 18!

dinsdag 21 augustus 2007

Heroes: Hayden Panattiere 18!

De onbreekbare cheerleader uit Heroes is eindelijk 18. Ik weet niet of het de moeite waard is om haar in de playboy te zien. Voor wie het nu nog niet wist Hayden Panattiere is haar naam. Haar achternaam is misschien wel het enige wat een beetje indrukwekkend aandoet.
Ze doet nogal schaapachtig aan zo op haar 18e verjaardag, bakvis alert!
We zijn natuurlijk allemaal erg benieuwd wat voor cadeaus ze heeft gehad, een borstvergroting, nieuwe auto, nieuw huis?Nog even poseren, met een mooi portie bloemen. Eigenlijk vind ik de flats op de achtergrond boeiender. Zoals altijd haar moeder op de achtergrond, die ongetwijfeld een behoorlijk graantje meepikt van haar dochter.Nee eigenlijk is er niets aan... Misschien moet ze nog iets verder opdrogen voordat we haar naakt in de Playboy mogen verwelkomen. Maar iets zegt me dat het met het huidige succes van de serie heroes en de DVD verkopen die door het dak gaan, en in aanmerking komen voor een Emmy Award, dat niet echt nodig is.

Mits ze natuurlijk niet een dure Colombiaanse hobby krijgt net als alle andere jetset-dames uit Hollywood. We zullen zien Hayden, we zullen zien!


Update:

Hayden verschijnt in de bekende Got Milk Campagne. Hoppa net achttien en de eerste facial is al binnen, waarschijnlijk houdt ze de gemoederen nog lang bezig.


Geen opmerkingen: