Droeftoeters: Hayden Panattiere in FHM

vrijdag 24 augustus 2007

Hayden Panattiere in FHM

Ze is nog maar net 18 en ze verschijnt in het mannenblad dat al vele dames GePhotoshopt en wel op hun best neerzet. Toch vraag ik me af of ze al 18 was ten tijde van deze shoot. Ze doet hier in ieder geval een stuk minder schaapachtig aan dan op real-life shots, waar ze staat te flirten met de papparazzo's.


Samen met Hiro of hoe deze Sushi-held heet. Nu vind ik het zelf niet onpleziering om Heroes te kijken en samen met mij een behoorlijk aantal fans. In het doolhof van high budget series weet Heroes zich aardig staande te houden.Als kijker kun je enkel hopen dat het Twin Peaks syndroom niet toeslaat, en de makers aan het begin nog niet weten hoe het verhaal afloopt en maar dwangmatig afleveringen uit blijven poepen.Ok Hayden we zijn niet van steen en ik ga er vanuit dat het aantal mensen dat hiernaast op 'Yes Sir' klikt zal stijgen na deze shots. Hayden is hot, en ze komt, hoe kan het ook anders, uit de Disney stal, die eerder al Justin Timberlake, Britney Spears en Christina Aguilera leverden.Hayden oogt erg charmant op deze foto's en laten we hopen dat zie niet a-la Britney Spears zichzelf op regelmatige basis te kakken zet in de media.


Vooralsnog heeft mevrouw op zowel het gebied van aandacht als het gebied van succes in het geheel niets te klagen. Voor de mensen die nog geen Heroes kijken, probeer het eens. Het is als X-men maar dan anders en iets minder cartoony. Het is wel fictie, maar deze dame speelt een cheerleader in de serie.
Ik persoonlijk denk dat Hayden gecast is voor deze rol om dezelfde reden dat Seven of Nine in Star Trek verscheen.


Geen opmerkingen: