Droeftoeters: Dries Roelvink hits rock bottom

maandag 6 augustus 2007

Dries Roelvink hits rock bottom

De minst succesvolle schnabbelkoning heeft zijn zwartgeblakerde zonnebanktronie naar een nieuw dieptepunt weten te manouvreren. Hij deed al regelmatig zijn uiterste best om via smeekbedes op Shownieuws zijn brakke rijmsels de top40 in te sturen, nu heeft ie het echt voor elkaar. Door in zee te gaan met een malafide artiesten clubje (een kat in nood maakt rare sprongen) is er beslag gelegd op zijn doorzonwoninkje en zijn andere centjes.

De familie Roelvink, die al tijden op knappen stond zo vertelde Dries apetrots in shownieuws, kan nu niet eens meer bammetjes kopen bij de Aldi. Hopelijk is Roel nog niet door zijn schoensmeer heen, zodat zijn strenge tan-management regime niet in de war raakt. Een verwoedde poging om op de schaatsen te gaan mocht niet baten. Nog steeds geen big break.

Chapeau dries, al 400 jaar in het vak, en nog steeds geen hit, je hebt het gewoon niet. En met een beetje geluk ben straks ook nog een happy single, en staan die dikke mormels met hun namen in het goud om hun nek, die eigenlijk je single-tjes moeten kopen ( maar die liever nog een keer extra naar de McDonalds gaan) , te dringen voor een stomende one-night stand met een enorme stumper. Dries verwijder jezelf van het toneel, nu het eigenlijk al veel te laat is.

1 opmerking:

John Albatros zei

Na 23 jaar eerste Top 10 hit voor Dries Roelvink
 
Na een professionele carrière van ruim 23 jaar heeft zanger Dries Roelvink zijn eerste top 10 hit te pakken. Vandaag is de zomerse single 'Op weg naar de zon (Route du soleil)" naar ... gestegen in de Mega top 100.
 
Voor Dries is dit een droom die uitkomt en een bekroning op vele jaren hard werken:"De afgelopen jaren zijn niet altijd makkelijk geweest. Mijn carrière heeft letterlijk hoogte en dieptepunten gekend, maar dit is wel een ongelofelijke bekroning. Graag wil ik dan ook iedereen bedanken voor het enthousiasme en de steun van de laatste tijd."
 
Jan Dirk Vis, directeur van Artiestenburo Jan Vis, zowel de  platenmaatschappij als het boekingsburo van Dries, geeft ook aan bijzonder trots te zijn op dit resultaat. "Met een artiest als Dries is een top 10 hit zeker niet vanzelfsprekend. We merken en zien dat Dries grote populariteit geniet bij de mensen in het land en bij de regionale en lokale radio en tv zenders, maar bij de gevestigde Hilversumse stations ligt dit altijd wat lastiger door hun strenge formats. Daarom zijn we ook zo trots dat deze single juist door de kleinere stations en de mensen in het land naar de top 10 is gedragen. Echter zijn we ook bijzonder veel dank verschuldigd aan de 2 populairste ochtendshows van het land. Zowel Edwin Evers en zijn team als Q-music' Jeroen van Inkel steunen Dries volop."
 
Voor Dries zit rustig van dit succes genieten er niet in. De komende tijd gaat Dries een drukke en belangrijke periode aan te komen. Allereerst gaat Dries proberen zijn single nog verder te promoten via de media en optredens in het land, en daarna gaat hij zich geheel focussen op de opnamen van de film ‘i love Dries’ en natuurlijk het concert van 28 januari in Ahoy' Rotterdam. "Erg fijn dat de mensen mijn single zo leuk vinden. De single is feest, en dat is ook precies wat de mensen in Ahoy' van me kunnen verwachten" aldus Dries "Het thema van Ahoy wordt 'Costa del Sol reunie party'. Een avond compleet feest met veel gastartiesten die ik de komende tijd bekend ga maken. De mensen moeten een avond al hun zorgen kunnen vergeten en helemaal uit hun dak kunnen gaan. Daar ga ik voor zorgen". "Costa del Dries, komt eraan".