Droeftoeters: Angelina Jolie naar Iraq

dinsdag 28 augustus 2007

Angelina Jolie naar IraqJa, je hoort het goed, de goedgevormde weldoener gaat naar de meest gevaarlijke vuurhaard van de wereld. Nee ze gaat geen verloren schatten uit tombes halen, en nee er wordt ook geen spicy show opgevoerd om de Amerikaanse troepen een hart onder de riem te steken. Ze gaat er zelfs geen nieuwe adoptiekinderen roven, nee ze gaat kijken hoe het gaat met de vluchtelingen ter plekke.

Als ambassadrice voor de United Nations Refugee Agency gaat ze de aandacht vragen voor de humanitaire crisis die zich daar afspeelt. Ik vind het persoonlijk apart dat weldoeners zich pas echt manifesteren als ze loaded zijn. Angelina rijdt natuurlijk Prius maar pakt nog wel een helicopter naar de Hamptons. Ik denk dat het wel een aangename afwisseling is voor de mannelijke vluchtingen die hun schrijnende honger even kunnen inwisselen voor een tent in hun Moslimjurk.

Gretta Duisenburg is erg maar ik heb zo het idee dat de rimpeltjes rond de ogen van Brad Pitt niet alleen van ouderdom zijn. Nee geef mijn portie maar aan fikkie. Overigens kijk ik zowiezo niet naar iets waar die junk Billy-Bob Thornton zijn tampeloeris in heeft gehangen.Geen opmerkingen: