Droeftoeters: Alyssa Milano at the Beach

zaterdag 25 augustus 2007

Alyssa Milano at the Beach

Iedere zichtzelf respecterende man heeft hem minstens 2 keer gezien, al was het maar in de herhaling op de campingzender, Arnold Schwarzenegger's Commando (1985!). Het schattige meisje dat daarin een rolletje vertolkte ziet er nu zo uit op het strand.Er zijn weinig ex-pubers die niet gek waren op Samantha uit Who's the Boss. We weten allemaal donders goed dat er maar een iemand the Boss was en dan hebben we het niet over Tony Danza of Amanda.
Mevrouw Milano heeft helaas enkele mistige keuzes gemaakt zowel op het gebied van het aanbrengen van lelijke inktvlekken op haar lichaam alsmede vage tv/B films. Maar als je speciale Colombiaanse of Boliviaanse medicatie gebruikt valt dit ook nog wel te verklaren.Het onwaarschijnlijke succes van Charmed, je weet wel die waardeloze serie over 3 heksen, heeft niets te maken met de pakkende verhaallijn of de momenteel heersende interesse in het occulte, maar enkel hitsige post-pubers die met weemoed terugdachten aan Samantha.


Volgens IMDB heeft Alyssa in 2007 een in 3 tal films gespeeld. Gezien de non all-star cast lijken het me B-films,ik ga ze in ieder geval niet kijken.
- The Blue Hour
- Pathology
- Reinventing the Wheelers (tv)

Would you (still) hit it? For old times sake wellicht?


Geen opmerkingen: